Streakk-teknologi – Integrated Node Cluster (INC)

Hvad er en integreret Node Cluster?

Decentrale, peer-to-peer blockchain-netværk består af computere, der kaldes noder. Da der ikke er nogen central myndighed, der har ansvaret for blockchainen, er det noderne, der er ansvarlige for at lagre de data, der opbevares i blockchainen, dvs. en historik over alle transaktioner, der finder sted i blockchainen, og kontosaldoen for hver enkelt wallet indehaver. Det er også hver enkelt nodes ansvar at opdatere sin version af blockchainen, når der tilføjes nye data, dvs. når der foretages nye transaktioner – men disse data skal først valideres.

Streakk Technologie

Igen uden nogen central myndighed er blockchain-netværket afhængig af en stor del af særlige knudepunkter (nodes) til at verificere transaktioner. På Proof of Stake (POS) blockchain-netværk, såsom Polkadot, Solana, Avalanche og Cardano, er disse knudepunkter (nodes) kendt som validatorer. Når en validator verificerer en gruppe af transaktioner inden for en blok og tilføjer den til slutningen af blockchainen, belønnes de med ny krypto i en proces, der kaldes minting.

For at sikre, at Validators handler etisk korrekt og ikke godkender svigagtige transaktioner, skal de dog låse en vis mængde kryptovaluta med blockchain-netværket. Denne proces kaldes Staking og giver en validator ret til at validere nye transaktioner og tjene nyoprettet krypto gennem minting-processen. Hvis en validator går videre til at godkende en ugyldig transaktion, risikerer de at miste nogle eller alle de krypto, de har satset, hvilket kaldes slashing.

Streakk’s revolutionerende Integrated Node Cluster (INC)-teknologi tager dette netværk af validatorer og integrerer dem i en enkelt krypto-pung (wallet). Som følge heraf er Streakk ikke tvunget til at være afhængig af en enkelt validator. Streakk kører også sin egen Validator Node for at tjene blokbelønninger og samtidig sænke risikoen for slashing. Denne teknologi uddelegerer kun krypto til de validatorer, der giver de højeste belønninger. Streakk’s innovative INC-løsning betyder, at dens medlemmer kan tjene generøse renter ved at satse på krypto i deres Streakk wallet uden at overdrage kontrollen over deres midler.

Node Cluster i Streakk Wallet

Vi har integreret en Node-cluster i Streakk-wallet for at gøre det nemmere end nogensinde før at tjene renter på din krypto.

Du skal blot holde krypto i Streakk Wallet, og vores AI-drevne algoritme delegerer den automatisk til den validator, der tilbyder de bedste belønninger for indsatser. I tilfælde af at krypto er delegeret til en validator, der går ned – eller hvis en anden validator tilbyder højere afkast, vil kryptoen automatisk blive delegeret til den lukrative validator.

Streakk integrierter Node Cluster (INC)

Smart Liquidity Solution (SLS)

Hvert POS-blokkædenetværk har forskellige regler for spærringsperioder. I denne periode er en brugers tokens låst inde i en smart kontrakt på blockchainen, hvilket forhindrer brugeren i at få adgang til de aktiver, han/hun har satset. Dette skaber et nyt scenarie kaldet lock-up risiko, som henviser til de alternativomkostninger, der er forbundet med, at brugerne ikke kan omfordele eller likvidere deres aktiver i overensstemmelse med ændringer på kryptomarkedet. Brugernes mulighed for at satse deres kryptoaktiver uden en lockup-periode ville være en måde at afbøde lock-up-risikoen på. Det er her, at Streakk’s Smart Liquidity Solution (SLS) kommer ind i billedet.

Streakk’s SLS løser likviditetsproblemet, som blockchain-netværk rutinemæssigt står over for, på to måder:

Interner Liquiditätspool

Intern likviditetspulje

 

Streakk udbetaler Node-belønninger til sine medlemmer hver uge. Hvert medlem, der satser deres krypto fra mandag 00:01 UTC til søndag 23:59 UTC, modtager deres staking belønninger den følgende onsdag. For at være berettiget til den pågældende uges belønninger skal de dog satse midlerne i hele ugen. På den anden side begynder de medlemmer, der kun satser deres midler midt på ugen, først at akkumulere belønninger i den følgende uge. Medlemmer, der trækker deres indsatte midler tilbage, mister deres belønninger for den pågældende uge. Når det er sagt, omfordeler Streakk i sådanne tilfælde, hvor medlemmer satser eller trækker penge ud midt på ugen, deres belønninger i den interne likviditetspulje.

Liquiditätsanbieter

Likviditetsudbydere

 

Som en backup til at opfylde netværkets likviditetsbehov har Streakk tilknyttet likviditetsudbydere (finansielle institutioner, børser), som kan levere likviditet til en lav rente. Denne beredskabsløsning garanterer, at Streakk aldrig mister sin likviditet og fortsat konsekvent kan afbøde lock-up-risikoen for medlemmerne.