STREAKK Wallet-app

Hvad kan Streakk Wallet-appen gøre, og hvordan fungerer den præcist? Det vil vi se nærmere på i denne Streakk-tutorial.

Leder du efter en sikker wallet, hvor dine kryptovalutaer aldrig forlader din wallet? Så er du lige med den unikke og fuldstændig decentraliserede Streakk Wallet App. Dette er muligt takket være Streakk’s nye INC-teknologi. INC står for Integrated Node Cluster.

Kun du alene råder over din Streakk Wallet App og dermed over dine krypto’er.

Det næste geniale punkt, der skal nævnes i denne sammenhæng, er, at der ikke er nogen tidsforpligtelse til staking (Non Costody Staking) med Streakk. Du kan til enhver tid disponere over dine satsede kryptovalutaer.

Streakk Wallet AppQuelle: streakk.io

Streakk Staking Rewards uden egen Streakk Node

Streakk giver dig Staking Rewards for at laver staking med Streakk Wallet-appen, som kan ses på billedet nedenfor. Og dette er kun begyndelsen, da efterhånden alle større kryptovalutaer vil følge med til staking.

Rewards udbetales altid for en „komplet“ uge. I dette tilfælde starter ugen søndag ved midnat (0:00 UTC-tid). Udbetalingen af de optjente rewards vil derefter finde sted i den følgende uge altid onsdag.

Staking Rewards ohne Streakk Node

En vigtig bemærkning: Hvis du tager dine kryptovalutaer ud af staking før tid inden for den påbegyndte ugentlige cyklus, vil der ikke blive udbetalt nogen staking-kompensation for denne uge. Dette vil kun blive udbetalt, hvis der er en komplet, uafbrudt uge.

Du skal registrere dig hos Streakk for at kunne uddelegere (sende) dine kryptovalutaer til Staking. Når du har registreret dig, kan du derefter generere det nødvendige gratis Cryptic ID. Du skal bruge dette for at kunne optjene Staking-belønninger med Streakk-wallet-appen.

Streakk Staking Rewards med købt Streakk Node

Hos Streakk har du mulighed for at købe såkaldte nodes eller andele af dem. Det betyder, at du deltager i Streakk Node-infrastrukturen. Ved at købe en Streakk Node øger du de ovennævnte Staking Rewards i en periode på 5 år med yderligere procenter. Disse går fra 2 %, 5 % til 8 % afhængigt af størrelsen af den købte node. Ved køb af en node på 100 $ vil du øge din staking med 2 %.

Ved at købe en Streakk Node åbner du op for i alt 3 indkomststrømme.

  1. Du øger Staking Rewards med de nævnte 2, 5 eller 8%.
  2. Du modtager et ugentligt cashflow over en 100 ugers periode fra værdien af den Node, du har købt. (Det betyder, at du fordobler din investering).
  3. Du får gratis STKK tokens (Streakk’s in-house token) i værdien af den købte node. Du kan indløse dem efter 100 uger til markedsværdien.

Læs vores vejledning om, hvordan du køber Streakk Node !

Streakk Nodes Übersicht

Her er hvordan du kan øge dine Streakk Staking Rewards med din egen Streakk Node.

Streakk Wallet english

En anden vigtig bemærkning: Dine ekstra Staking Rewards, der udløses ved køb af en Streakk Node, vil ikke blive fordelt onsdag i den følgende uge, men separat altid den 2. dag i den følgende måned.