STREAKK Wallet App

Šta može aplikacija Streakk Wallet i kako tačno radi. To ćemo pogledati u ovom Streakk tutorijalu.

Tražite li siguran novčanik u kojem vaše kriptovalute nikada ne napuštaju vaš novčanik? Onda ste u pravu s jedinstvenom i potpuno decentraliziranom aplikacijom Streakk Wallet. Ovo je omogućeno Streakkovom novom INC tehnologijom. INC je skraćenica od Integrated Node Cluster.

Samo vi sami raspolažete svojom aplikacijom Streakk Wallet, a time i vašim kriptovalutama.

Sljedeća genijalna stvar koju treba spomenuti u ovom kontekstu, ne postoji vremenska obaveza za ulaganje (Non Costody Staking) sa Streakk-om. Svojim uloženim kriptovalutama možete raspolagati u bilo kojem trenutku.

Streakk Wallet AppQuelle: streakk.io

Streakk Staking Nagrade bez vlastitog Streakk čvora

Streakk vam daje nagrade za ulaganje za ulaganje pomoću aplikacije Streakk Wallet, što se može vidjeti na slici ispod. I ovo je samo početak, jer će postepeno sve glavne kriptovalute slijediti za ulaganje.

Nagrade se uvijek isplaćuju za „kompletnu“ sedmicu. U ovom slučaju, sedmica počinje u nedjelju u ponoć (0:00 UTC). Isplata zarađenih nagrada će se tada izvršiti u narednoj sedmici uvijek u srijedu.

Staking Rewards ohne Streakk Node

Važna napomena: Ako svoje kriptovalute prerano izbacite iz stekinga unutar započetog sedmičnog ciklusa, za ovu sedmicu neće biti isplaćena naknada za ulaganje. Ovo će biti isplaćeno samo ako postoji potpuna, neprekidna sedmica.

Morate se registrirati na Streakk-u kako biste delegirali (slali) svoje kriptovalute na Staking. Nakon registracije, možete generirati potreban besplatni Cryptic ID. Ovo će vam trebati da biste mogli zaraditi Staking Rewards pomoću aplikacije Streakk novčanik.

Streakk Staking Nagrade uz kupljeni Streakk čvor

U Streakk-u imate mogućnost kupiti tzv. čvorove ili njihove dionice. To znači da učestvujete u infrastrukturi Streakk Node. Kupovinom Streakk Node-a povećavate gore navedene nagrade za ulaganje na period od 5 godina za dodatne procente. Oni idu od 2%, 5% do 8% u zavisnosti od veličine kupljenog čvora. Za kupovinu čvora od 100 USD povećali biste svoj ulog za 2%.

Kupovinom Streakk Node-a otvarate ukupno 3 izvora prihoda.

  1. Nagrade za ulaganje povećavate za spomenutih 2, 5 ili 8%.
  2. Dobijate sedmični novčani tok u periodu od 100 sedmica od vrijednosti čvora koji ste kupili. (To znači da udvostručite svoju investiciju).
  3. Dobijate besplatne STKK tokene (Streakkov interni token) u vrijednosti kupljenog čvora. Možete ih unovčiti nakon 100 sedmica po tržišnoj vrijednosti.

Pročitajte naš vodič o tome kako kupiti Streakk Node!

Streakk Nodes Übersicht

Evo kako se vaše Streakk Staking Rewards mogu povećati, uz vaš vlastiti Streakk Node.

Streakk Wallet english

Još jedna važna napomena: Vaše dodatne nagrade za ulaganje pokrenute kupovinom Streakk čvora neće biti distribuirane u srijedu sljedeće sedmice, već odvojeno uvijek 2. dana sljedećeg mjeseca.