Zaradite novac uz Streakk

Kako možete zaraditi novac sa Streakk-om? Pobliže smo pogledali Streakk Token (STKK).

Zarađivati ​​novac sa Streakk-om je vrlo lako i postoji model za svaku vrstu kupaca.

Možete odabrati da investirate u samo jedan Streakk Node i zaradite 2% sedmično pasivno tokom 100 sedmica.

Ili ako želite da uložite sa Streakk novčanikom i zaradite do 28% nagrada za ulaganje godišnje.

Drugi način da zaradite novac sa Streakk-om je da preporučite ovaj fantastičan projekat i dobijete provizije.

1. „HODL“ ili takođe Hodeln (držanje) STKK-a u decentralizovanom novčaniku kao što je Streakk novčanik.

Najlakši način da nabavite STKK (Streakk Coin) je da zamijenite USDT za STKK tokene kod provajdera kao što je PancakeSwap, na primjer. Zatim ih pohranjujete u svoj decentralizirani Streakk novčanik, držite ih tamo i uživate u rastućim cijenama.

Geld verdienen mit StreakkQuelle: streakk.io

2. Ulaganje Streakk STKK tokena i drugih kriptovaluta na aplikaciju Streakk novčanik.

Dodajte svoje STKK tokene ili druge kriptovalute u Streakk novčanik. Iskoristite pogodnosti koje se tamo nude!

Prednosti Streakkovog novčanika za ulaganje su očigledne:

  • Vrlo visoke nagrade za ulaganje (ulaganjem internog STKK tokena, na primjer, zarađujete 20% godišnje).
  • Svoje kriptovalute možete povući iz uloga u bilo kojem trenutku (bez vremenske obaveze kao kod drugih provajdera)
  • 100% decentralizovan, Certik verifikovan, siguran novčanik. Samo vi znate svoju ličnu početnu frazu (privatni ključ). Dakle, niko drugi ne može kontrolirati vaše kriptovalute osim vas samih.

Registrirajte se besplatno uz Streakk! Zatim generirajte svoj lični kriptični ID (Cryptic ID) na kontrolnoj tabli. Preuzmite aplikaciju Streakk Wallet iz jedne od dvije APPStore za Apple ili Android na svoj pametni telefon. Povežite Streakk Wallet APP sa kriptičnim ID-om koji ste upravo generirali. Sada prenesite svoje STKK tokene ili drugu kriptovalutu u svoj Streakk novčanik. U aplikaciji sada možete delegirati (umetnuti) svoja uložena sredstva u ulaganje ili ih povući (poništiti) u bilo kojem trenutku.

3. Kupite Streakk čvorove da generišete dodatne tokove prihoda

Buy Streakk Node

Kupovinom Streakk Node-a otvaraju se 3 dodatna izvora prihoda:

  • U zavisnosti od Streakk čvora koji kupite, vaše nagrade za ulaganje će se povećati do 8%. Ovo bi povećalo vaše ukupne Streakk Token (STKK) nagrade do 28% godišnje.
  • Za Streakk Node od 100 USD, dobit ćete 2% veće nagrade za ulaganje. Od čvora od 5.000 dolara već 5%, a kada se investira u čvor od 25.000 dolara, ogromnih 8% više nagrada za ulaganje godišnje.
  • Kada kupite čvor, Streakk vam daje STKK tokene u istoj vrijednosti kao kupljeni čvor. Oni se zatim zamrzavaju na 100 sedmica. Nakon ovog vremena i očekivanog povećanja cijene STKK tokena, može se očekivati ​​značajno povećanje vrijednosti. Zatim odlučite sami da li želite da unovčite ili ponovo investirate!
  • U periodu od 2 godine primat ćete dnevni kredit od vaših Node Rewards. Ovo odgovara novčanom toku od 2% sedmično. Na taj način se vaš uloženi kapital udvostručuje. U svakom trenutku možete pristupiti računu Cashflow na vašoj kontrolnoj tabli. Novčani tok se izračunava u USDT. Međutim, u slučaju vaše isplate, to će biti isplaćeno u STKK tokenima. Zatim ih možete prenijeti u svoj Streakk novčanik i tamo ih koristiti za ulaganje. Ako ne želite to učiniti, ali biste radije da vam se isplati iznos, možete zamijeniti STKK tokene za USDT na PancakeSwap, na primjer, a zatim ih isplatiti na vaš uobičajeni račun putem razmjene kao što je Binance.
  • Ako ne želite da vršite nikakvo ulaganje, naravno možete samo imati koristi kao kupac od dnevnih nagrada koje dolaze iz čvora. Tada se na vas odnosi 2% sedmičnog novčanog toka ili 8,66% mjesečno.

Mala napomena na kraju:

Minimalni iznos za povlačenje trenutno je 50 USD i postoji naknada za povlačenje od 10 USD.

Preporučite Streakk i zaradite od bonus plana

I sami ste uvjereni u Streakk i želite podijeliti ovu sjajnu vijest sa svijetom? Savršeno, jer šta može biti bolje od nekoga ko se u to uvjeri, a zatim svojim prijateljima, poznanicima i kolegama predstavi proizvod. Ne postaje mnogo bolje od toga i ako dobijete provizije na svojoj Streakk kontrolnoj tabli, neće biti mnogo bolje od toga. Zarađujete na svakoj preporuci i to u 15 nivoa. Tutorijal o Streakk bonusu i Affiliate programu možete pronaći ovdje.

Važna napomena: Provizije iz kompenzacijskog plana mogu se isplatiti samo ako se u tom procesu ne prekorači granica vašeg prihoda. Kada kupite čvor, dobijate „ograničenje prihoda“ jednako 5 puta (5x) vrijednosti čvora. To znači, na primjer, ako kupite čvor za 1000 USD, ograničenje vašeg prihoda je 5000 USD koje možete primiti kao maksimalne provizije. Dakle, ako aktivno preporučujete Streakk, uvijek morate biti sigurni da imate dovoljno ograničenja prihoda – ako je potrebno, razmislite o kupovini novog čvora na vrijeme kako biste povećali ograničenje prihoda.